Hypotheekadvies

Kies je voor hypotheekadvies? Een verstandige keuze.
Een hypotheek is namelijk een complex product.
Onze erkend hypotheekadviseurs kunnen je daar alles over vertellen.

De hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur is op de hoogte van:

 • De diverse hypotheekvormen en hypotheekmogelijkheden
 • De diverse hypotheekrentes en rentevormen
 • De fiscale wetgeving en regels omtrent hypotheken die van toepassing zijn
 • De risico's verbonden aan hypotheken en verzekeringen

Een hypotheekadviseur kijkt of of de hypotheeklast zowel nu als in de toekomst binnen je budget past. Een veilige gedachte.

Hypotheekadvies aanvragen

Hypotheekadvies nodig om te bekijken welke hypotheek voor jou geschikt is?
Vul direct onderstaand formulier in!

Vul je naam in
Vul je adres in
Vul je postcode in
Vul je plaats in
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in

Hoe geven wij advies?

 1. We beginnen met je persoonlijke situatie. Want we kunnen je pas een goed hypotheekadvies geven als we jouw persoonlijke situatie goed kennen. Samen met jou kijken we bijvoorbeeld naar de volgende vragen:
  • Wat weet je al over mogelijke financiële oplossingen? Heb je hier ervaring mee?
  • Wat wil je en wat kun je betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt je? Hoeveel risico kun je en wil je nemen?
 2. Nadat we jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart hebben gebracht en een beeld van jou hebben, analyseren we dit klantbeeld. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij je situatie en je wensen.
 3. Als we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij jouw wensen en situatie, gaan we op zoek naar de producten die het beste bij je passen. We vergelijken een groot aantal hypotheken om voor jou de juiste hypotheek te vinden. We bekijken welke hypotheken bij jou en jouw situatie passen.
  Daarnaast vergelijken we een groot aantal verzekeringen om voor jou een geschikte verzekering te vinden. We bekijken welke verzekeringen bij jou en jouw situatie passen.
 4. Na het advies dat wij hebben gegeven, neem je een beslissing. Als je dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat je de overeenkomsten krijgt.
 5. De overeenkomst loopt vaak jaren door. Nadat je de overeenkomsten hebt getekend, kan je persoonlijke situatie veranderen.
  Misschien passen de producten niet meer bij jouw persoonlijke situatie in de toekomst. Het is belangrijk dat je weet dat je tijdens de looptijd van hde overeenkomsten recht hebt op informatie over onder andere belangrijke wijzigingen in de producten. Naast de wettelijke verplichtingen die wij al hebben, kunnen wij de volgende activiteiten voor je verrichten voor het onderhoud van de overeenkomsten.
  • Regelmatig controleren of de afgesloten producten nog passen bij jouw wensen en persoonlijke financiële situatie.
  • Regelmatig vergelijken of er nieuwe of vernieuwde producten zijn die misschien beter bij je persoonlijke situatie passen.
  • Je belangen behartigen wanneer het misgaat tussen jou en de bank of verzekeraar.