Hypotheekverstrekkers

Van al onderstaande hypotheekverstrekkers kun je momenteel bij ons een hypotheek aanvragen.
Klik op het logo van de hypotheekverstrekker voor meer informatie over de aangeboden hypotheeksoorten, hypotheekvormen, hypotheekkenmerken, hypotheekrentes en hypotheekvoorwaarden.

Online aanvragen

Van de meeste door ons aangeboden geldverstrekkers kun je zelf online je hypotheek aanvragen. Er zijn een klein aantal aanbieders die liever hebben dat je wordt voorzien van gedegen hypotheekadvies. Ook zijn er een aantal aanbieders die geen nieuwe hypotheken meer verstrekken in Nederland, waaronder de Bank of Scotland en Reaal. Omdat zijn nog wel omzettingen en verhogingen doen van reeds afgesloten hypotheken voor onze bestaande klanten hebben wij deze aanbieders nog wel op de website vermeld.

Advies nodig bij de keuze van de juiste hypotheekverstrekker ?

Als je nog geen idee hebt welke hypotheekverstrekker voor jou het meeste geschikt is, kun je het beste kiezen voor hypotheekadvies zodat eerst je financiële situatie door ons in kaart wordt gebracht. Vervolgens krijg je van ons een oplossing die het beste past bij jouw situatie. Daarna vergelijken we alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars zodat je altijd de beste aanbieding hebt! Je weet dan in ieder geval zeker dat je de hypotheek hebt die precies bij je past.