Inkomensverzekering aanvragen

Hoe werkt het?

Direct inkomensverzekering aanvragen voor iedereen die al precies weet wat hij wil.
De aanvraag is heel eenvoudig, en het kost je maar een paar minuten van je tijd!

De aanvraag voor een inkomensverzekering is execution only: Je krijgt hierbij geen advies. Wil je dat wij kijken welke inkomensverzekering het beste past bij jou financiële situatie? Kies dan voor advies van één van onze erkende financieel adviseurs.

Heb je zelf voldoende kennis van verzekeringen, je financiële situatie en risicobereidheid? Vul dan het aanvraagformulier in.

Formulier invullen

Vul het formulier in en doorloop alle stappen om je execution only inkomensverzekering aan te vragen. Geef je persoonlijke en financiële informatie op en stel je eigen verzekering samen.

Execution only inkomensverzekering aanvragen

Start direct met het invullen van het formulier voor het aanvragen van je execution only inkomensverzekering. Je krijgt direct zonder verdere verplichtingen inzicht in je mogelijkheden.

Inkomensverzekering
aanvragen

Voor de volledige aanvraag wordt na akkoord € 195,- in rekening gebracht.
Wordt de aanvraag door de verzekeraar afgewezen, dan betaal je niets.

Je krijgt altijd eerst drie vrijblijvende berekeningen van al je mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

 • Een hele stap om over te stappen van een bank naar afsluiten via het internet. Zeer snel en goed geholpen tegen een scherp tarief. Met veel dingen werd ook meegedacht en tijdig en juist op geacteerd! Kon zowel telefonisch al via de mail vragen stellen en alles werd snel opgepakt. Binnen 10 dagen was de financiering rond.

  B
 • Goede service, alles snel geregeld. Duidelijk overzicht gekregen met mogelijke hypotheken. Voor vragen en opmerkingen zijn ze goed te bereiken. Voor mij naar tevredenheid afgesloten.

  Hylke van Avendonk
 • Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Na aanlevering van de stukken ontvingen wij in korte tijd een aantrekkelijk aanbod dat al snel tot een online hypotheek op maat leidde.

  Sjanie Verburg
 • Mark heeft mij prima begeleid. Ik kreeg binnen een dag antwoordt op mijn vragen. Het proces is erg simpel en ik kan het iedereen aanraden.

  Freek
 • Zeer snelle en professionele begeleiding gehad bij mijn aanvraagtraject! Zelfs in de namiddag even tegen etenstijd werd er nog gereageerd binnen het uur en zodoende alles ruim op tijd binnen, zeker aan te bevelen!

  Christiaan
 • Wij hebben een bijzonder goede ervaring met executiononlyhypotheek. Altijd een enorm snelle reactie op vragen per mail, telefonisch goed bereikbaar en de aangeleverde stukken zijn dan ook in 1 keer door de bank geaccepteerd.

  Ronald Stout
 • Executiononlyhypotheek.com heeft een 20-jarige hypothecairelening voor mij geregeld met een super scherpe rente. Mark de Kort van Executiononlyhypotheek.com heeft dit efficiënt aangepakt en dat ook nog eens tegen een scherpe vaste prijs. Dit ondanks het extra werk doordat de geldverstrekker (telkens) weer om nieuwe informatie vroeg. Executiononlyhypotheek.com is dan ook voor iemand die zelf verstand heeft van hypotheken, zeker een aanrader!

  Remco Esendam
 • Met volle tevredenheid gebruikt gemaakt van www.executiononlyhypotheek.com. Als je financiële kennis voldoende is door middel van de test, kun je de hypotheek gaan samenstellen. Dan volgt de afhandeling. Onze afhandeling is gedaan door Mark de Kort. Mark is zeer professioneel en hulpvaardig, heeft de juiste kennis paraat en is ook zeer snel in reageren. Een TOP afhandeling!

  Kris
 • Na een zoektocht op internet voor execution only zijn we in contact gekomen met Mark van Tripolair. Na het doornemen van de aanvraag hebben we een overzicht ontvangen met de mogelijke hypotheekaanbieders. Onze situatie was complex en dit hebben we van tevoren ook gemeld.Ondanks dat we huiverig waren voor de uitkomst zag Mark toch een opening en heeft dit voorafgaand aan de aanvraag ook kenbaar gemaakt bij de bank. Wat volgde was een lang traject waarbij er helaas veel vertraging was en fouten gemaakt zijn bij de bank. Dit zorgde voor tijdsdruk maar ondanks het lage tarief heeft Mark zelfs tijdens zijn vakantie voor ons gestreden met uiteindelijk een positieve uitkomst. Kortom: Ik kan Mark echt iedereen aanraden!

  Leon Besselink
 • Snelle en accurate afhandeling. Prettige wijze van communicatie. Geen verrassingen. Zondermeer positief!

  Pim Koldenhof