Reviews Execution Only Hypotheek

Lees hieronder alle reviews en beoordelingen van onze klanten nadat ze een hypotheek via ons hebben afgesloten.

Goede bereikbaarheid en snelle reactie op vragen. Kennis van zaken, eerlijk en duidelijk advies.
Anoniem · 13-08-2023
Altijd behulpzaam en Elian weet goed aan te geven waar je op moet letten. De communicatie via meerdere kanalen zoals telefoon, mail en whatsapp heb ik zeer prettig ervaren.
Max · 11-05-2023
Elian heeft ons fijn geholpen met onze hypotheek. We hadden deze snel rond.
Sophie · 25-04-2023
Elian heeft ons erg goed begeleid met het hypotheekadvies en ook veel waardevolle tips gegeven met het aankopen van onze nieuwe woning. Dit is ook van waarde geweest met het bieden en ik mag wel stellen dat we een lagere prijs nu hebben voor de woning dan als we deze tips niet hadden gehad. Daarnaast is zij erg prettig in de omgang, legt ze duidelijk uit en is zij ook nog goed bereikbaar. Daarom kan ik niet anders dan haar het hoogste cijfer geven. Ik zou haar aan iedereen aanraden!
Jolanda · 20-04-2023
Snel en fijn contact. Er werd goed meegedacht in wat de beste opties waren in onze situatie. Ging heel snel met aangeleverde documenten/nieuwe informatie aan de slag. Zeker een aanrader!
Jordi · 04-04-2023
Het was netjes geregeld en er werd goed mee gedacht over de verkoop mogelijkheden.
Joep · 03-04-2023
Elian is deskundig. Ze weet alles tot in de puntjes uit te leggen zodat dit begrijpelijk is voor iedereen. Ze is objectief en laat duidelijk merken dat ze het belangrijk vindt dat je zelf de keuzes maakt. Ze legt alle mogelijke opties helder uit zodat je ook weet waarvoor je kiest met de bijbehorende voor en nadelen. Bovendien is Elian ook heel klant gericht, goed te bereiken en laagdrempelig. Ze heeft mij enorm goed geholpen met de aankoop van mijn eerste woning. Waarbij er ook aandacht was voor het persoonlijke stukje, dit is erg fijn!
Lisa · 03-04-2023
Ze heeft ons een goede uitleg gegeven en ruim de tijd voor ons genomen.
Joep · 03-04-2023
Duidelijk advies en uitleg. Altijd bereikbaar en dat is fijn. Ze denkt goed met je mee, wat voor jouw situatie het beste is. Kortom : erg tevreden !
Louisella · 15-02-2023
De makelaar was erg betrokken in het proces en was bereid alle vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. De bezichtiging was erg prettig en de communicatie verliep soepel. Voor zowel starters als ervarenen is het heel fijn om samen te kunnen werken met Tripolair B.V.
H.K. · 27-01-2023
Heeft goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. We konden Elian gemakkelijk benaderen, ze dacht ook mee over het doen van een passend bod. Ze nam dan op korte termijn contact met ons op. Erg prettig om mee samen te werken.
JM · 11-11-2022
Prettige gesprekken en goed advies dat past bij onze situatie. Daarbij duidelijke communicatie rondom het aanvragen van de hypotheekofferte.
Freek · 25-08-2022
Elian heeft ons in alles geholpen en van alles aangedragen van hoe of wat. Na te gaan dat ze zelf op vakantie was toen ze ons hielp/adviseerde. 3 woorden. Kan niet beter. Bedankt Elian!
Marc · 08-07-2022
Super fijn contact gehad, zijn heel erg tevreden met Elian als onze adviseur! Ze buigt zich in allerlei bochten om tot het goede resultaat te komen, echt top service!
Bianca · 07-07-2022
Fijn gesprek waar alles rondom het verkrijgen van een hypotheek, kopen van een huis en nodige verzekeringen aan de orde komt. De uitleg van Elian Smits is zeer duidelijk en professioneel.
EtK · 24-06-2022
Een hypotheek aanvragen als ondernemer is complexer. Mark deinsde daar niet voor terug, in een vroegtijdig stadium kon hij al heel gedetailleerd vertellen wat de mogelijkheden waren en wat ons te wachten stond. Ondanks snelle veranderende rentes en inflaties heeft hij een hele mooie aanbieding voor ons weten te verzorgen. Als klant kan de onzekerheid rondom het aanvragen van geld stressvol zijn. Mark was daarin uiterst geruststellend, erg rustig in zijn manier van werken en omgang waardoor wij ons geen moment echt zorgen hebben hoeven maken. Hartelijk dank!
IvP · 27-05-2022
Ik heb diverse andere echtscheidingsbemiddelaars gesproken, maar voor mij steekt Mevrouw Smits hier met kop en schouders boven uit. Wat een topper! Ze kwam alle afspraken na, maakte al haar beloftes waar. Ook complexe zaken wist ze zeer goed uit te leggen. Heb heel erg veel aan haar deskundigheid gehad, ook wanneer ik soms het overzicht kwijt was. Dat was erg fijn in deze moeilijke periode.
Anoniem L · 27-05-2022
Makkelijk en snel contact. Geen lange verhalen, maar kort en bondig. Goed duidelijk. Je krijgt de ruimte om de juiste vragen te stellen. En mocht je iets niet begrijpen dan wordt het "gewoon" nog een keer uitgelegd.
Jeroen · 31-03-2022
Elian heeft ons uitstekend geholpen en ons uitgebreid geadviseerd. Ze nam ruim de tijd en beantwoorden al onze vragen. Ook onderdelen waarbij jezelf niet stil staat kwam ter sprake.
Lynn & Jeroen · 24-01-2022
Geeft goede uitleg en bekijkt alle mogelijkheden. Weet wat er allemaal speelt en is goed bereikbaar. Bij mij is alles heel snel in gang gezet en geregeld met de bank.
j.k · 23-12-2021
Elian is een fijne hypotheekadviseur die je goed begeleid in alle stappen die je moet doorlopen om een huis te kunnen kopen. Ze geeft reële adviezen, is fijn in contact en weet de ins en outs goed uit te leggen op een manier waardoor je het ook daadwerkelijk begrijpt. Zeker als starter op de woningmarkt vond ik het erg prettig dat Elian in elke stap meekeek en uitleg gaf. de koop van mijn huis was snel en goed geregeld.
Eva · 05-12-2021
Helder advies, goed bereikbaar en snel verhoging van de hypotheek geregeld.
Marly · 03-12-2021
Weet wat ze doet en geeft rechtlijnige adviezen. Open en tranparante communicatie naar beide partijen.
LvdDB · 01-12-2021
We are from Turkey and not familiar with Dutch housing system. We started to work with Lonneke after a recommendation. She guided us very well through the mortgage process. She made accurate calculations from the beginning. We can highly recommend her.
Emre · 30-11-2021
We are from Spain, and being foreigners I was worried about the process of buying a house, but Elián made us feel comfortable at all times. She has been a very friendly and close person at all times, any questions were answered without waiting. She informed us about our financial possibilities and she helped us find the mortgage that best suited us.
S. Brkovic Moreno · 28-11-2021
Elian helped us with the whole process of buying our house, explained all the steps to follow, was always available to answer our questions and respond to our emails. She advised us very correctly when choosing the mortgage that best suited us. She also in choosing the necessary insurance for the house and for us. She was very friendly at all times and the reception from her in her office was very nice. That is why we want to give her the highest score for her services.
P. Muñoz Moreno · 28-11-2021
Prima meedenkend advies! Rapporten geven een duidelijke inzage
T.J. · 26-11-2021
Hypotheek voor de 3e keer perfect geregeld. Duidelijk antwoord op mijn vele vragen en verzoeken. Eerlijk advies en snel alles op papier. Elian bedankt!
Benno · 25-11-2021
Elian communiceert helder. Heel duidelijk wat we kunnen verwachten en hoe het proces verloopt.
Astrid · 25-11-2021
Elian heeft mij heel goed geholpen met het afsluiten van een hypotheek voor mijn eerste woning. Ze heeft veel kennis van financiering, de woningmarkt en bijbehorende verzekeringen, en deelt deze op een vriendelijke, kundige, en integere manier. Heel erg bedankt Elian!
Jelle · 03-11-2021
Elian heeft ons huis razendsnel verkocht. Kent geen 9-17 mentaliteit en handelt / reageert altijd snel.
rbvdb · 20-10-2021
Inmiddels kennen we elkaar al 7 jaar, sinds ik m’n eerste huis kocht. Inmiddels al het derde huis gekocht en verkocht samen met Elian. Altijd alles netjes en correct geregeld! Zeer zeker een dikke aanrader!
Edwin Voss · 19-10-2021
Vriendelijk, kundig, reageert snel, alles snel en op een goede manier afgehandeld.
TB · 15-09-2021
Elian is very good at communicating to us and on behalf us. She is able to explain and present all relevant information in an easy to understand way. As a couple who is English and Dutch, she never hesitated to answer questions we had in both languages. As new buyers we were able to meet all necessary deadlines with her help, she is very knowledgeable and provides advise where needed. We appreciate the way she works and have now used Elian multiple times over a 6 year period. Thank you for your continued support.
L & B Moody · 24-07-2021
Ik ben heel erg geholpen met mijn hypotheek, als starter zag ik door de bomen het bos niet meer en Elian heeft voor mij alles goed op de rit gezet en overal advies over gegeven en ook geholpen
Lars vw · 22-07-2021
De adviseur is Open en transparant. Heeft veel kennis en dit zorgt voor duidelijkheid.
Manon · 30-04-2021
Zeer duidelijke uitleg op een vriendelijke manier gebracht
KvB · 29-04-2021
De financiering was voor mij een heel puzzelwerk waar Elian me top bij heeft geholpen! Echt advies (en hulp) op maat. Ze is goed bereikbaar en reageert snel op appjes, belletjes en mailtjes. Ik heb hier veel aan gehad en vind het persoonlijk ook fijn om klant te zijn bij een kleiner bedrijf in plaats van een grote speler, waar je misschien meer een nummertje bent. Ik ben via vrienden bij Elian terecht gekomen en zal haar zeker aanbevelen bij vrienden die een huis willen gaan kopen.
KellyM · 22-03-2021
Wij hadden lastig dossier, met veel haken en ogen en tijdsdruk, maar dankzij Elian is het toch gelukt. Ze neemt veel werk en kopzorgen uithanden. Ze legt uit welke keuzes er zijn, geeft advies in wat zij denkt dat handig is, maar laat de keuze wel bij ons. Denkt goed mee en werkt vooruit. Is open en eerlijk. Soms een beetje chaotisch en bij het switchen van hypotheekverstrekker waren niet al onze wensen goed overgenomen. Maar je bent dan ook altijd nog zelf verantwoordelijk voor het controleren van de documenten ;)
. · 01-03-2021
Zeer tevreden over de service van Elian, erg professioneel en snel geholpen. Ik zou haar zeker aanraden!
J van Loon · 09-02-2021
Elain gaf heldere uitleg en lichtte haar adviezen goed toe. Voor mij was de materie nog redelijk nieuw, maar ik kon het goed volgen. Er was ook alle tijd en ruimte voor vragen.
Chiona van Oijen · 24-01-2021
Professioneel, kundig, behulpzaam (advies op maat) en erg gedreven. Wij zouden Elian aan iedereen aanbevelen.
Anoniem · 22-01-2021
Elian heeft op een persoonlijke en vlotte wijze mijn huis succesvol weten te verkopen in een zeer korte periode. Ze kwam al onze wensen tegemoet en verschafte duidelijkheid. Het eerste gesprek was prettig verlopen en daarna was het een kwestie van dagen voordat het op Funda stond. De doortastende manier van werken leverde ook meteen duidelijkheid op over welke kopers het huis ook daadwerkelijk konden betalen, erg prettig.
Rutger · 21-01-2021
Het was een open en prettig gesprek. Alle opties werden duidelijk besproken. De overlijdingsrisico verzekering van TAF viel wel hoger uit dan besproken. Niet veel maar dan nog, klein puntje.
Rutger · 20-01-2021
Elian nam ons open en transparant mee in alle mogelijkheden. Zij nam de tijd voor ons en beantwoordde alle vragen. Als wij nog iets uitgezocht wilden hebben deed Elian dat ook op korte termijn. Contact was goed met korte lijntjes.
E. · 21-12-2020
Mark heeft ons zeer goed geholpen en was altijd bereikbaar en behulpzaam. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Tripolair - Mark.
Wouter · 04-12-2020
Elian heeft ons altijd snel en goed geholpen. Ze heeft ons ook in een complexe situatie de beste opties geboden en er alles aan gedaan om de zaken zo goed en snel mogelijk te regelen.
Bob · 23-11-2020
Elian geeft professioneel advies en haalt alles uit de kast om het beste voor je te realiseren. Ze is vakkundig en geeft je enorm veel keuze. Bij het maken van deze keuze ondersteunt ze met advies dat passend is bij een onafhankelijk adviseur. Ik kan haar aan iedereen aanraden!
CP · 19-11-2020
Elian geeft een goede toelichting aan alle zaken die aan bod komen bij het afsluiten van een hypotheek en creëert daar ook een duidelijk overzicht van. Je kan haar ook heel makkelijk bereiken voor vragen of een afspraak
Cristian · 10-11-2020
Afgelopen lente zijn we voor het eerst bij Elian geweest voor hypotheek advies. Elian heeft ons gedurende het gehele traject goed bijgestaan. Ze is helder in haar communicatie, reageert heel snel op vragen en heeft ons gedurende het hele proces ontzorgt. Ik kan Elian iedereen aanbevelen wanneer je advies nodig hebt over het kopen van een huis.
Imke · 05-11-2020
Elian geeft heldere adviezen en denkt heel goed met me mee. Ze geeft snel antwoord op al mijn vragen. Ze is kundig, vriendelijk en behulpzaam.
Geertje · 05-08-2020
Open, snel en duidelijk in contact en advies. Goed bereikbaar op meerdere manieren.
M.R. · 05-08-2020
Elian is amazing, she is patient and helpful . she does everything to make sure you are good with process and have enough knowledge on every topic. she also gives you very good advice on house value. very satisfied by having her as my advisor and will recommend her to others and will defiantly user her service in future.
Hamid Faizi · 05-08-2020
Zeer goed geholpen bij alles, alles word snel en erg goed gedaan.
Lisa · 22-07-2020
Mevr. Smits heeft ons duidelijk, accuraat en snel geholpen.
Pierre · 21-07-2020
Elian Smits heeft ons op een zeer prettige, professionele manier hypotheek advies gegeven. Het verbaasde ons keer op keer hoe snel we reactie ontvingen op vragen die we na het advies stelden. Elian is betrokken en dacht steeds mee met ons. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en nam veel regelwerk van ons over. Ook attendeerde ze ons op het tijdig mailen van de benodigde informatie wanneer wij dat vergeten waren.
Liedeke · 21-07-2020
Elian heeft altijd alles goed en op tijd geregeld .
M.f · 01-07-2020
Fijn contact met Elian, goed bereikbaar, legt dingen rustig uit en schakelt snel.
Adinda · 10-06-2020
Ik vind dat Elian mij heel goed advies heeft gegeven ik was zelf al op de hoogte van de hypotheek wereld maar toch heeft ze een heel goed advies gegeven.
MvG · 13-04-2020
Zeer tevreden. Denkt goed met je mee. Het contact verliep heel makkelijk en soepel. Snel gehandeld en geschakeld. Erg prettig en zeker aan te bevelen
Marlie · 19-02-2020
Een heldere en duidelijke uitleg. Komt haar afspraken zeer zeer goed na. Zeer tevreden over de communicatie. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Absolute aanrader.
Bonnie Smits · 06-02-2020
ze blijft het net zo lang uitleggen tot dat je het snapt en desnoods in jip en janneke taal. geen vraag is teveel. ze reageert snel op mails en evt vragen. bellen is ook altijd mogenlijk (op normale tijden dan)
Bente Peeters · 04-12-2019
Neemt uitgebreid de tijd om alles goed met je door te spreken en kan je overal stap voor stap bij helpen. In ons geval was de hypotheek ook erg snel geregeld!
Roy · 02-12-2019
Voor de aankoop van ons eerste huis, waren wij opzoek naar een hypotheekadviseur die in begrijpelijke taal kon uitleggen wat er allemaal bij kwam kijken. Mark heeft ons goed kunnen uitleggen welke stappen we zouden gaan doorlopen, welke keuzes we moesten maken en hielp met passend advies bij het maken van deze keuzes. Ook wanneer we vragen hadden kregen we altijd snel antwoord!
Anoniem · 01-12-2019
Wij raden Elian zeker aan als uw hypotheekadviseur. Wat wij vooral waardeerde: laagdrempelig, toegankelijk en snelle service
Nicky · 14-11-2019
Zeer deskundig, altijd correct en zeer fijn om zaken mee te doen. Altijd keurig behandeld! Zeker een aanrader!
Edwin Voss · 11-11-2019
We hebben steeds goede informatie gekregen, er werd actief meegedacht met onze wensen.
Devon en Annemieke · 31-07-2019
De adviseur is goed in wat ze doet. Iets meer op de hoogte van de ontwikkelingen houden zou wel fijn zijn.
Pg · 19-06-2019
De adviseur luistert naar je wensen en gaat door op het moment dat je zelf denkt dat er geen hoop meer is. Ben erg blij met hem als hypotheekadviseur en kan hem ook zeker aanraden.
Mara · 25-04-2019
Op het moment dat wij de financiering van ons droomhuis eigenlijk al niet meer voor mogelijk hielden, zag de adviseur nog wel mogelijkheden. Zij wist hoe graag wij dit huis wilde en heeft alles gedaan wat mogelijk was voor ons om de financiering toch rond te krijgen. Dit deed zij op zeer accurate wijze en steeds kon zij heel goed aan ons uitleggen hoe we er voor stonden en wat er moest gebeuren.
Adri en Loisel · 15-04-2019
Zeer tevreden zijn wij over de adviseur. In 2012 hebben wij ons eerste huis aangekocht. In 2017 overgesloten. Altijd zeer snel en goed advies. De adviseur is onze vaste adviseur geworden en raad ik tevens aan bij vrienden en familie.
Jeanne · 05-03-2019
De adviseur heeft in de periode dat wij zoekende waren op de huizenmarkt ontzettend geholpen met onze veranderende eisen. Mijn vriendin en ik waren namelijk nog niet eerder op zoek naar een huis en wisten ook niet goed waar we iets zouden willen kopen. Na een oriënterend gesprek, ruim 1,5 half jaar geleden, waarbij we ook een schatting kregen van het leenbedrag zijn we op zoek gegaan naar een woning. De adviseur heeft ons vrij gelaten in onze keuze stress en ons ook wel geholpen met een stukje keuzehulp. Vaak gingen de gesprekken niet alleen over huizen maar ook over katten, wielrennen enz. Nadat we zelf tot de conclusie waren gekomen wat we graag zouden willen hebben we de adviseur gebeld om te praten over onze definitievere wensen. Daarna opzoek gegaan naar een woning en die vrij snel gevonden. De adviseur heeft snel geschakeld en binnen een week hebben we ...
Gideon en Lusanne · 22-02-2019
Heel erg goed geholpen. Luistert naar je en helpt je waar nodig. Geeft juiste adviezen die bij ons passen. Ze heeft er voor gezorgd dat ik door de bomen het bos weer zag en alles goed werd geregeld.
Mvds · 23-11-2018
Goede bereikbaarheid, uitgebreide info en adviezen, klantvriendelijk, reminders en erg behulpzaam.
Mike · 27-10-2018
Duidelijke uitleg, wat meer persoonlijke contactmomenten had goed geweest.
Anoniem · 12-09-2018
Helder met alles. Zeer goed in verstrekken van advies. Werkt snel, vlotte antwoorden en afwikkeling. Top!
Bernard · 21-08-2018
Duidelijke uitleg, goed advies en alles netjes geregeld.
Anoniem · 10-08-2018
De adviseur werkt gestructureerd en is makkelijk benaderbaar. Via een duidelijke overzicht kan ze laten zien wat de mogelijkheden zijn en welke eventuele risico’s er zijn en hoe deze te mitigeren zijn.
E.L.T. · 08-08-2018
De adviseur heeft mij en mijn vrouw sinds onze eerste gesprek zeer goed geholpen door flexibel op te treden en goed te luisteren naar onze wensen. Ze is direct en concreet in haar communcatie en adviezen, geduldig en vrijwel altijd bereikbaar, wat ik zeer belangrijk acht. Daarnaast oefent ze haar vak met plezier uit en is ze prettig in de omgang.
SY · 30-07-2018
Heldere en duidelijke uitleg en voldoende gelegenheid om vragen te stellen.
M.C. · 26-07-2018
Goed advies, goed geholpen met gewenst resultaat, dat alles binnen een strakke tijdsplanning. Afspraak is afspraak, creativiteit, een snelle respons en een goede bereikbaarheid maken het erg fijn om haar als adviseur aan je zijde te hebben.
B.D. · 30-04-2018
Meerdere uitgebreide adviesgesprekken, we konden alles vragen. Alles werd op een eenvoudige manier uitgelegd. Tripolair kwam alle afspraken na en reageerde op vragen altijd meteen. Het was een zeer prettig contact. Als we in de toekomst financieel advies nodig hebben, zullen we ongetwijfeld weer contact opnemen.
SRosch · 17-04-2018
Als starter weet je vrij weinig van een hypotheek af, na een uitgebreid en zeer duidelijk gesprek van de adviseur wisten wij wat een hypotheek echt inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Voor ons was het dus al snel duideijk waar wij onze hypotheek af zouden sluiten!
Wesley · 14-03-2018
De adviseur heeft me enkele jaren geleden geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning en nu opnieuw bij mijn doorstroom naar een grotere woning. Ze gaat professioneel te werk en weet precies overal het meeste uit te halen. De ene keer moet er snel gehandeld worden, de andere keer het onderste uit de kan gehaald. De advieskosten zijn ook heel scherp en dat maakt het wat mij betreft 5 sterren voor prijs-kwaliteit.
Stijn · 22-02-2018
Wij hebben een nieuw huis gekocht (nieuwbouw), we hadden eerst overwogen om de hypotheek zelf te regelen om geld te besparen maar toch uiteindelijk besloten om dit toch aan Tripolair over te laten. Hier hebben we achteraf totaal geen spijt van gehad omdat door de expertise van hun we veel meer konden lenen dan we in eerste instantie gedacht hadden (ong. 20% meer), met name door het veranderen van de EPC van 0,4 naar 0,0 van het nieuwe huis en door 'n gedeelte van de overwaarde van het 'oude' huis mee te kunnen nemen in de hypotheek. Verder geeft het gewoon een hoop rust en zekerheid in een toch al zeer stressvolle periode. Ben ze daarom zeer dankbaar voor alles, daarom adviseer ik iedereen het ook te doen. Daar komt nog bij dat je een gedeelte (ong. 40%) van de kosten kan terugkrijgen van de belastingdienst.
Leon · 01-02-2018
Altijd paraat, zeer behulpzaam en krijgt alles voor elkaar! als zij je adviseur is kun je er vanuit gaan dat uiteindelijk alles is gelukt zoals het graag ziet kwaliteit en prijs zeer goed tegen elkaar afgewogen
Edwin Voss · 31-01-2018
Uitstekend geholpen. Uitstekende advies gekregen rondom hypotheek en de finacieen. Vooral in os geval omdat we daarover geen ervaringen haden, m.b.t. erste huis kopen.
Hilda · 31-01-2018
De adviseur denkt goed mee in opties en mogelijkheden. Ze werkt goed en nauwkeurig. Is goed bereikbaar en prettig in de omgang. Aanrader.
Amber · 07-12-2017
Goede kennis van zaken en de tijd nemen om uit te zoeken wat het beste bij ons past.
BW · 05-12-2017
Uitstekende service op maat, met veel aandacht voor de persoonlijke situatie. Ook met vragen werd ik snel geholpen. Dit heeft geleid tot een zeer goed inzichtelijk voorstel waarbij er daarnaast ook veel zaken voor mij uit handen zijn genomen. Ik kan Tripolair zeker aanbevelen!
EC · 27-11-2017
Prima advies, betrouwbaar, goed bereikbaar, snel antwoord, duidelijke antwoorden op vragen, denkt mee in persoonlijke omstandigheden.
RR · 24-11-2017
Prima en kundig geholpen door de adviseur. Erg prettig gesprek gehad. Snelle afhandeling van alle zaken na aanleveren van getekende stukken. Dit alles tegen een prima tarief ook. Zeker tevreden.
Mike · 14-11-2017
Het was voor mij de eerste keer dat ik een huis kocht en daarnaast kocht ik het ook nog in mijn eentje. Een enorm spannend proces, maar de adviseur gaf me van begin tot eind het gevoel dat alles onder controle was en heeft me enorm geholpen met haar kundige advies en uitgebreide antwoorden. Wat ik vooral heel erg waardeer is dat ze de tijd nam om echt naar mijn wensen te luisteren en alle stappen in het proces duidelijk en rustig uit te leggen. Daarnaast is de adviseur erg flexibel en reageerde ze altijd erg snel op telefoon, whatsapp of email. Al met al was mijn ervaring zeer positief en kan ik de adviseur van harte aanbevelen.
IJPM · 20-10-2017
"We kregen kundig advies en snelle respons op onze vragen"
anoniem · 11-10-2017
De adviseur geeft duidelijk en eerlijk advies, in duidelijke taal zodat het voor iedereen tevolgen is. Goede reactiesnelheid en accuraat!
Thomas · 29-09-2017
Uiterst vakkundig en passend advies. Snel en duidelijke communicatie. Veel kennis van zaken. Top!
Perry · 15-08-2017
Fijne en duidelijke communicatie en goed bereikbaar voor vragen en advies.
Kelly · 20-07-2017
Ik kan de hypotheekadviseur zeer aanraden. Professioneel, klantvriendelijk en staat altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.
Joyce · 12-07-2017
De adviseur heeft het hele traject vanaf het eerste contact met Tripolair (6 juni) t/m de door mij getekende hypotheekofferte zeer zorgvuldig, correct en klantvriendelijk afgehandeld
CJvB · 06-07-2017
Prettig gesprek en afhandeling van het traject.
Uitstekend advies · 22-06-2017
Zakelijk en correcte informative waar je mee verder kan
Anoniem · 22-06-2017
Het was een prima ervaring.
R. Lenders · 13-06-2017
Goede service en goed uitgelegd.
Janneke · 11-06-2017
Vragen die ik had werden rustig en deskundig uitgelegd.
John · 31-05-2017
Ondanks Exec. Only, gaf de adviseuse net wat meer tips en informatie op gebieden waar het persoonlijk voor mij nog wazig was.
Mats · 29-05-2017
Duidelijke uitleg en snelle communicatie
Jacco · 12-05-2017
Meer dan prima ervaring met adviseur. Geen op/aanmerkingen.
Peter · 25-04-2017
Goed en snel geholpen met duidelijke antwoorden bij eventuele vragen.
anoniem · 19-04-2017
Het klikte gelijk tussen de adviseur en ons. De adviseur heeft verstand van zaken en neemt alle tijd om ons een goed advies te geven.
Erik · 21-03-2017
Het contact tussen mij en de adviseur is zeer soepel verlopen, zij heeft ons op de juiste manier met alle benodigde informatie voorzien. Ook ben ik erg te spreken over haar snelle terug koppeling, ze is erg klant vriendelijk maar tegelijker tijd ook erg zakelijk. Kortom een prima samenwerking gehad met de adviseur!
Ronnie · 16-03-2017
De hypotheekadviseur heeft ons zeer goed geholpen. Aanrader voor iedereen!!! De hypotheekadviseur denkt met je mee, reageert snel en helpt je graag. Niet verder zoeken, gewoon kiezen.
Turgut · 12-03-2017
Prettig en flexibel gewerkt met de adviseur in de afgelopen maanden. Kon goed omgaan met de initiële onduidelijkheid van mijn kant en daarna erg snel schakelen.
Freek · 08-03-2017
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen (execution-only) bij de hypotheekaanvraag t.b.v. de aankoop van ons eerste huis. Ondanks onze eigen kennis en uitgebreide voorbereiding heeft de ervaring en expertise van de adviseur ervoor gezorgd dat onze hypotheek vlot tot stand is gekomen. Er werd goed de tijd genomen om ons telefonisch of per e-mail te helpen, waarbij de uitleg en communicatie prettig en helder was. Alle afspraken zijn netjes en op tijd afgehandeld. Top!
R. Meerdink · 06-03-2017
De adviseur is een heel goede dienstverlener, echt een aanrader!
Anoniem · 01-03-2017
Goede informatie, altijd bereikbaar en eerlijk advies.
L&M · 25-02-2017
Het ging om execution only. Vrijwel alles is per email afgehandeld. een keer per telefoon. De adviseurs vroegen een hele batterij van gegevens op te sturen. Daarna volgde vrij snel de door mij gewenste offerte.
Anoniem · 02-02-2017
Kennis van zaken en makkelijk in de omgang.
LvR · 02-02-2017
Altijd bereikbaar, snelle reacties op vragen en goede adviezen
KH · 30-01-2017
Super hulp met alles, en goed geholpen met alle mogelijke opties
Thijs · 19-01-2017
De adviseur was zeer behulpzaam en gaf precies wat we nodig hadden.
Anoniem · 22-12-2016
Snelle en duidelijke hulp
Jacco · 08-12-2016
Alle telefoongesprekken verliepen correct en de mailwisseling was duidelijk. Voorts kwam het tot een zeer snelle afwikkeling van het geheel
GMN · 07-12-2016
Het advies was opmaat en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Deze aanpak heeft geleid tot hoge tevredenheid en een vlekkeloze doorloop tot sleuteloverdracht.
Stefan · 02-11-2016
Zeer goed geholpen
RA · 18-10-2016
Voor mijn eerste hypotheek (voor een nieuwbouwwoning) heb ik Tripolair ingeschakeld als tussenpersoon. De gesprekken via mail en telefoon verliepen zeer goed, duidelijk en vriendelijk! Ik zou Tripolair zeker aanraden.
Sven · 13-10-2016
Capabel, vriendelijk, slim en empatisch
Robert · 29-09-2016
Helder Duidelijk Vlot van begrip
D · 26-09-2016
Duidelijk gesprek. Heeft alle beloftes over het regelen van een hypotheek waar kunnen maken! Hypotheek was op tijd geregeld. Zeer persoonlijk
Pim · 22-09-2016
De adviseur neemt de tijd voor je, bezoekt je aan huis en komt met een helder en duidelijk verhaal dat goed te begrijpen is voor een "leek". Ze denkt mee in mogelijkheden, benoemt eventuele risico's en weet haar advies goed te onderbouwen. Daarnaast neemt ze vervolgens alle zorgen uit handen.
Eefje · 22-09-2016
De hypotheekadviseur heeft ons de duidelijke en goede weg geleidt waardoor wij met succes en vreugde ons eerste huis kunnen kopen.
Soerinder · 22-09-2016
Duidelijke uitleg, met whatsapp elke vraag binnen enkele minuten beantwoord.
Ben v. Woensel · 21-09-2016
We hebben de contacten met en de begeleiding door de adviseur als prettig en professioneel ervaren. De adviseur was eerlijk en to-the-point als het ging om onze wensen en mogelijkheden. Alles werd duidelijk uitgelegd en soms herhaald, zodat we goed begrepen waar het over ging. De adviseur was goed bereikbaar en reageerde snel op vragen. Hierdoor is alles rondom de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis voorspoedig verlopen. Dank daarvoor!
Marco en Stacey · 09-09-2016
Ich möchte mich in Zukunft in die Niederlande orientieren und dort auch Eigentum erwerben. Aus diesem Grund habe ich einen Berater gesucht, welcher mich in Deutsch und Englisch beraten kann. Nach ausgiebiger Suche habe ich die Berater von Tripolair gefunden und bin so froh darüber. Von Anfang an hatte ich ein gutes Gefühl, welches sich über den gesamten Orientierungsprozess bestätigt hat. Wenn ich Fragen hatte, hat die Berater mir schnell, unkompliziert und zuverlässig geholfen. Bei Ihr merkt man, dass Sie fundierte Fachkenntnisse hat und weiß wovon sie spricht. Dass ich Tripolair gefunden habe, war für mich ein echter "Glücksgriff" und kann jedem nur empfehlen sich von ihr beraten zu lassen. Vielen Dank!
voornam · 02-09-2016
Geeft altijd nuttige en besparende tips en adviezen . Staat zelfs tijdens haar vakantie voor je klaar !!
Smolders · 02-09-2016
Dankzij voortreffelijke hulp van Tripolair kwamen wij uit op de voor ons perfecte hypotheek voor het voor ons perfecte huis. Van te voren hadden we niet verwacht dat dit vanbinnen gedateerde huis in onze scope zou zitten door alle veranderde regelgeving van de afgelopen jaren. Het huis is inmiddels van onder naar boven gerenoveerd en we hebben hiervoor een passende hypotheek kunnen afsluiten vanwege de deskundigheid van de hypotheekadviseur. Accuraat, klantvriendelijk en deskundig in deze moeilijke materie. Eén contactpersoon en ook na het tekenen van de offerte zeer betrokken.
silvia · 01-09-2016
Mijn situatie is ingewikkeld; ik werk als zzp-er, ben op leeftijd en heb geen geweldig pensioen. Allemaal redenen om een goede adviseur te raadplegen. Alles leek mogelijk; de adviseuse wist precies hoe ze het aan moest pakken en bij welke banken ze wel / niet moest zijn. Al snel een hoop fouten; vergeten mijn pensioen mee te nemen, verkeerde (dubbele) scenario’s, verloren geraakte koopcontracten, verkeerde versie van werkgeversverklaring naar de bank, allemaal erg rommelig en ongestructureerd. Maar het ergste komt nog; de door de adviseur gecontroleerde(?) offerte was niet goed. Er bleek een fors bedrag te ontbreken. Heb ik zelf moeten ontdekken. Ik heb een behoorlijk deel uit eigen middelen in moeten leggen (kosten een kleine € 500,00). Uiteindelijk heb ik de helft van de gemaakte kosten vergoed gekregen. Dat is wat mij betreft een bevestiging van mijn gelijk maar wel een erg zuinige! Mijn advies; niet doen of alles controleren!
SAA · 26-08-2016
Zeer goede en duidelijk en vooral eerlijk uitleg. Had ook op alle vragen een antwoord. Verder weinig aan toe te voegen
Halik · 17-08-2016
De gesprekken verliepen vlot en de hypotheekadviseur kwam deskundig over. De emails werden zeer vlot beantwoord en heeft gedaan hetgeen hij ons had beloofd. De kosten mbt het afsluiten waren zeer aantrekkelijk( euro 795). Voor dit bedrag kan je bij een bank en of de hypotheker niet terecht. Je moet veel informatie aanleveren maar wanneer dit eenmaal is gebeurd doet Tripolair de rest.
Patrice · 16-08-2016
No-nonsens adviseur, die de afspraken nakwam, heel goed bereikbaar was op voor mij de juiste momenten.
C.S.C. · 04-08-2016
Hypotheekadviseur was erg betrokken en heeft ons erg geholpen, met een duidelijk overzicht van de voor en tegens in zowel looptijd als verschillende hypotheekverstrekkers. Daarnaast liet ze ons wel vrij in de uiteindelijke keuze en was niet dwingend naar een bepaalde hypotheekverstrekker.
F. Tuerlings · 02-08-2016
Contact verliep erg soepel in deze spannende tijd. Ook tijdens de vakantieperiode ben ik goed door een collega geholpen. Ze houden me regelmatig op de hoogte wat de stand van zaken is. Een echte aanrader!
Jeroen · 02-08-2016
Wij zijn heel erg goed geholpen en vriendelijk ontvangen.
Petra · 24-07-2016
Onze hypotheekadviseur was eerlijk, transparant, goed bereikbaar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werd alles zo uitgelegd dat een 'normale' burger die geen tot weinig verstand had van hypotheken toch wist waar hij/zij aan begon
Chantal Hoos · 22-07-2016
Heeft zichzelf 1 jaar lang 100% voor ons ingezet en nu hebben we eindelijk ons mooie huisje. Ze is attent, behulpzaam en altijd bereikbaar.
Nick v L · 24-05-2016
Zeer behulpzaam, altijd bereikbaar en bereid om mee te denken over oplossingen.
Anoniem · 18-05-2016
Ik ben vanaf het begin goed en netjes geholpen je kon belle wanneer je maar wou om iets te vragen.
Anoniem · 09-05-2016
Van begin tot het einde ben ik door de adviseur prima geholpen.
Laurens · 29-04-2016
De adviseur heeft alles goed uitgelegd, ik kon alles vragen en ik was snel geholpen.
michael · 18-04-2016
Alles is heel netjes en goed geregeld. Hielden mij heel goed op de hoogte van wat er gebeurde en geregeld was.
Anoniem · 11-04-2016
De hypotheekadviseur heeft uitstekend werk vericht. Eerder bij 2 andere katoren geweest, maar in het informatieve gesprek was zonneklaar dat de adviseur veel kennis had en ik heb geen moment getwijfeld om met hem in zee te gaan. Voor een bijzonder redelijk tarief heeft hij ons begeleid tot het verkrijgen van onze hypotheek. Altijd snel antwoord op vragen en e-mails, hij hield alles goed in de gaten en heeft meerdere malen telefonisch contact gezocht met de hypotheekverstrekker om uiteindelijk alles op tijd geregeld te krijgen. Zijn informatie was altijd correct en bijzonder helder, ik zou niets kunnen verzinnen waar hij ook maar een steekje heeft laten vallen.
Jasper · 16-03-2016
Is goed op de hoogte van het product en geeft goede adviezen. Hij is goed bereikbaar en via de mail werkt het uitstekend. Reageert snel op je mailtjes. Zonder meer een serieuze adviseur met oog voor kwaliteit
Lourens · 08-03-2016
Zeer professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hiernaar gehandeld.
Bomelijn · 03-03-2016
De adviseur is zeer bevlogen adviseur die alles duidelijk toelicht. Hij is goed te bereiken en zelfs in het weekend. Hij is deskundig, pro-actief, meedenkend en oplossingsgericht. We hadden continu mail/ telefoon contact en dat ging soepel. Wij vonden hem zeker een man met passie die echt voor de klant gaat en niet als een nummertje ziet. Waren alle adviseurs maar zo. Maar de adviseur en zijn team, bedankt dat jullie ondanks jullie extreem lage prijs ons zo uitmuntend hebben geholpen.
Adem · 10-02-2016
Super goed geholpen door de adviseur. Hadden geen beter adviseur kunnen hebben. Ze regelt alles snel en erg goed!
Bianca · 29-01-2016
Verstand van zaken. Onafhankelijk advies. Neemt de tijd. Hoge mate van professionaliteit.
Sander · 05-01-2016
Zeer prettig in gesprek en omgang. Duidelijk en kordaat in advies. Gaf meteen veel vertrouwen.
Dimph · 16-12-2015
Voor het execution only traject gekozen. Toch heeft de adviseur veel meegedacht en gewezen op de beste mogelijkheden in mijn situatie. De afhandeling ging snel en nauwkeurig.
Noelle · 14-12-2015
Ik had drempelvrees en durfde niet een begin te maken aan de huizenjacht, maar zij begeleide me hierin en nam regelmatig uit eigen initiatief contact met me op om te vragen hoe het ermee stond en me te informeren over nieuws uit de hypotheek-wereld. Met een ander zou ik niet over die drempel heen gekomen zijn.
Bram · 12-12-2015
Alles snel een goed geregeld, weinig op aan te merken, dat is een goed teken. Duidelijke een vriendelijke hypotheekadviseur!
Max · 10-12-2015
Heb afgelopen week diverse adviseurs van banken en tussenpersonen aan de lijn gehad . Zij was de eerste die meteen begreep wat de bedoeling was , een helder en duidelijk verhaal had en ook meteen de informatie stuurde die ik nodig had. Complimenten!
M v/dn H · 07-12-2015
​Een prima adviseur kan een goede hypotheek moeiteloos uitleggen en regelen.
Andrzej · 02-12-2015
Wij zijn gewoon zeer tevreden over de adviseur!
MVO · 30-11-2015
We hebben verschillende gesprekken gevoerd met de adviseur. Alle contacten waar zeer plezierig en heel efficiënt. Ze nam alle tijd, reageerde adequaat, nam meteen contact op met de hypotheekverstrekker, belde of mailde ons altijd snel terug, kortom zeer professioneel.
HBB · 30-11-2015
Altijd bereikbaar, eerlijk , bereid om mee te denken
Brenda en Liam · 27-11-2015
De adviseur heeft me heel goed begeleid bij het maken van de hypotheek keuze en bij het regelen van alle zaken daaromheen. Uitstekende service en ik zal haar dan ook zeker aanraden.
anoniem · 25-11-2015
De adviseur is zeer vriendelijk, snel en zeer goed op de hoogte van de wetgeving en regels rondom hypotheken
Roel Driessen · 01-11-2015
Heel persoonlijk en duidelijk advies, als ik vragen had dam kon ik altijd bellen en dat werkte heel erg fijn!
Lindsey · 12-10-2015
Heel erg duidelijk en proffesioneel.
M.L.v.H. · 21-08-2015
Adviseur nam ruim de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.
Anoniem · 20-08-2015
Heel prettig gesprek waarin wij alles konden vragen. Zeer duidelijke en concrete uitleg.
Jelle & Peggy · 13-08-2015
De adviseur geeft een reëel beeld over je financiële situatie met alle opties die mogelijk zijn. Geen poespas maar direct duidelijkheid. Je weet direct waar je aan toe bent. Prijs kwaliteit verhouding zeker waard t.o.v. andere bedrijven!
M. Deij · 08-08-2015
Er komt tijdens de aankoop van een huis zoveel op je af, als ik dat zonder haar hulp had moeten doen was ik er niet uitgekomen. De prijs is zeer schappelijk, helemaal als je je bedenkt dat de aankoop van mijn eerste huis door haar hulp stress loos is verlopen. Alles wat nodig is kan je veilig aan haar uit handen geven, Adviseur legt alles duidelijk uit en je wordt gedurende het traject goed op de hoogte gehouden. Echt een aanrader!
L uit tilburg · 08-08-2015
Geen idee hoe het hoort te zijn. Eerste keer voor ons. Soms wat rommelig maar wel vriendelijk en bereid te helpen.
mariska · 07-08-2015
Wij zijn zeer goed geholpen. Onafhankelijk advies tegen een aantrekkelijk bedrag. Na de keuze voor de geldverstrekker was alles snel geregeld.
Anoniem · 13-07-2015
Zeer professioneel, zakelijk, deskundig. Altijd bereikbaar. Vriendelijk, klantgericht en persoonlijk.
sk · 07-07-2015
Prettige, directe informatieve manier van advies
Martijn · 28-06-2015
Goed bereikbaar via mail, telefoon, whatsapp. Open en transparant over situaties. Veel voor ons gedaan, alle contacten gehad met werkgevers, makelaar, notaris e.d.
Marly · 25-06-2015
Naar mijn inzien ben ik goed geholpen en heeft tripolair het onderste voor mij uit de kan getracht te halen. Heldere informatie, snelle reacties en duidelijke afspraken.
J. Lochten · 26-05-2015
De adviseur is helder en transparant over de mogelijkheden. Zij had zich van te voren ingelezen en kon ons goed van advies voorzien.
RA + K · 30-03-2015
Netjes behandeld, alle vragen die er waren zijn goed behandeld en werd alle tijd voor je genomen
Edwin voss · 26-03-2015
Erg vriendelijke adviseur. Altijd heel duidelijk.
Jeroen · 24-03-2015
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en alles werd goed geregeld hoefde niet veel zelf uit te zoeken.
A. Smolders · 19-03-2015
Ik was er bang voor dat ik veel informatie zou krijgen die ik misschien niet zou begrijpen, maar het is me allemaal heel erg mee gevallen dankzij de adviseur.
Tim · 15-03-2015
Ik ben erg tevreden over het advies. De adviseur was zeer betrokken en gaf antwoord op onze vragen. Ze was open en eerlijk en dat gaf ons een fijn gevoel. Ook positieve ervaring van andere medewerkers binnen tripolair
Yana · 06-03-2015
Persoonlijke benadering, situatie wordt goed en snel in kaart gebracht. Prettig schakelen en uitwerken van "A tot Z" mbt onze eerste aankoop van ons eerste huis. Passend advies, snel schakelen en snelle afhandeling & zeer goede bereikbaarheid.
Bart Donderwinkel · 06-03-2015
Wij zijn zeer tevreden
jip · 20-02-2015
De adviseur neemt de tijd en beantwoordt alle vragen volledig, ze heeft geduld en straalt kennis van zaken uit. Daarnaast is de prijs zeer scherp en de service sterk.
Stijn · 23-01-2015
We zijn echt super geholpen! Met al onze vragen konden we terecht bij Tripolair! Een betere begeleiding voor onze eerste aankoop konden we niet wensen! Tripolair betekende meer voor ons dan de aankoopmakelaar!
L. Ficken · 18-01-2015
Persoonlijk, Duidelijk, Informatief Zeer klantgericht, makkelijk te bereiken.
LLCH · 05-01-2015
Prima behandeling van vragen, helder verhaal. Geen poespas maar eerlijke mening
Rebecca · 10-12-2014
duidelijke, heldere uiteenzetting en toelichting van mijn probleem. daarnaast ook relevante oplossingen aangedragen.
Jenneken · 10-10-2014
Door de adviseur hebben wij een passende hypotheek kunnen vinden. Wij kwamen er zelf niet en zij wist precies wat ze moest doen. ze is een echte steun en bijt zich als een tijger erin vast om het snel te regelen
Simone · 17-09-2014
Goed geholpen waar nodig. Een tip zou zijn om bijvoorbeeld in Ipad te gebruiken of in ieder geval wijzigen aan te brengen (in bijv. de offerte) tijdens het gesprek.
E. Haverbeke · 06-07-2014
Daar in het eerste gesprek er met 100% toezegging werd gedaan dat er geen problemen zich zouden voordoen , en ik op het kantoor kwam om te tekenen er werd mij medegedeeld , dat het niet doorging , Dit is 100% goedgekomen door extra inzet van de adviseur om een andere constructie op te zetten maar dan bij de ING , toch nog goed gekomen door extra inzet !!
Jan J · 03-07-2014
Wij zijn met Tripolair en de adviseur in aanraking gekomen omdat vrienden van ons, ook hun hypotheek en eerste huis met het advies en hulp van de adviseur hadden gekocht en zeer te vreden over hem waren. Wij zijn ook blij dat wij hem als hypotheekadviseur hadden, hij heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen. Met zijn hulp en de hulp van zijn collega's hebben wij onze eerste woning kunnen kopen.
C.N-M · 10-06-2014
vriendelijke, kundige adviseur
Leon Vredeveldt · 18-12-2013
Alles is goed doorgesproken en uitstekend uitgevoerd.
Denis tien · 27-04-2013
zeer deskundig en proffesioneel en in staat om een persoonlijke klik tot stand te brengen.
Ronald Verspaget · 24-03-2013
Gaf duidelijk uitleg met alle consequenties etc
R. Kurvers · 23-03-2013
Duidelijk en heerlijk zonder verkoper trukjes
R Gaddi · 23-03-2013
Alles goed geregeld, ook de nazorg nadat alles geregeld was ging goed.
Jan van Gestel · 22-03-2013
Mark is een goede adviseur, is duidelijk en geen vraag is te veel.
Ramon · 22-03-2013
Snelle, effectief en resultaatgericht advies.
C. de Bruin · 22-03-2013