Advies voor een inkomensverzekering

inkomensverzekering

Kies je voor advies voor een inkomensverzekering? Een verstandige keuze.
Onze financieel adviseurs kunnen je daar alles over vertellen.

De financieel adviseur

De financieel adviseur is op de hoogte van:

 • de diverse hypotheekvormen en hypotheekmogelijkheden
 • de diverse hypotheekrentes en rentevormen
 • de fiscale wetgeving en regels omtrent hypotheken en verzekeringen die van toepassing zijn
 • de risico's verbonden aan hypotheken en verzekeringen
 • diverse verzekeringsvoorwaarden

Financieel advies inkomensverzekering aanvragen

Advies nodig om te bekijken welke inkomensverzekering voor jou geschikt is?
Vul direct onderstaand formulier in!

Contactgegevens

Vul hieronder je contactgegevens in.

Naam
Vul je naam in

Adres
Vul je adres in

Postcode
Vul je postcode in

Plaats
Vul je plaats in

Telefoon
Vul je telefoonnummer in

E-mail
Vul je e-mailadres in

Opmerkingen / aanvullingen

Invalid Input

Hoe geven wij advies?

 1. We beginnen met je persoonlijke situatie. Want we kunnen je pas een goed financieel advies geven als we jouw persoonlijke situatie goed kennen. Samen met jou kijken we bijvoorbeeld naar de volgende vragen:
  • Wat weet je al over mogelijke financiële oplossingen? Heb je hier ervaring mee?
  • Wat wil je en wat kun je betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt je? Hoeveel risico kun je en wil je nemen?
 2. Nadat we jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart hebben gebracht en een beeld van jou hebben, analyseren we dit klantbeeld. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij je situatie en je wensen.
 3. Als we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij je wensen en situatie, gaan we op zoek naar het product dat het beste bij je past. We vergelijken een groot aantal verzekeringen om voor jou een geschikt product te vinden. We bekijken welke verzekeringen bij jou en jouw situatie passen.
 4. Na het advies dat wij hebben gegeven, neem je een beslissing. Als je dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat je de overeenkomsten krijgt.
 5. De overeenkomst loopt vaak jaren door. Nadat je de overeenkomst hebt getekend, kan je persoonlijke situatie veranderen.
  Misschien past het product niet meer bij jouw persoonlijke situatie in de toekomst. Het is belangrijk dat je weet dat je tijdens de looptijd van de overeenkomst recht hebt op informatie over onder andere belangrijke wijzigingen in het product. Naast de wettelijke verplichtingen die wij al hebben, kunnen wij de volgende activiteiten voor je verrichten voor het onderhoud van de overeenkomst.
  • Regelmatig controleren of het afgesloten product nog past bij jouw wensen en persoonlijke financiële situatie.
  • Regelmatig vergelijken of er nieuwe of vernieuwde producten zijn die misschien beter bij je persoonlijke situatie passen.
  • Je belangen behartigen wanneer het misgaat tussen jou en de bank of verzekeraar.

Klantbeoordelingen

 • Ik kan iedereen aanraden om de hypotheek zoveel mogelijk zelf te regelen. Dit kan prima via Executiononlyhypotheek.com (van professioneel adviesbureau Tripolair) en bespaart enorm veel geld. Met speciale dank aan Mark voor de prettige communicatie en goede service!

  E. Manuels
 • Een hele stap om over te stappen van een bank naar afsluiten via het internet. Zeer snel en goed geholpen tegen een scherp tarief. Met veel dingen werd ook meegedacht en tijdig en juist op geacteerd! Kon zowel telefonisch al via de mail vragen stellen en alles werd snel opgepakt. Binnen 10 dagen was de financiering rond.

  B
 • Goede service, alles snel geregeld. Duidelijk overzicht gekregen met mogelijke hypotheken. Voor vragen en opmerkingen zijn ze goed te bereiken. Voor mij naar tevredenheid afgesloten.

  Hylke van Avendonk
 • Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Na aanlevering van de stukken ontvingen wij in korte tijd een aantrekkelijk aanbod dat al snel tot een online hypotheek op maat leidde.

  Sjanie Verburg
 • Mark heeft mij prima begeleid. Ik kreeg binnen een dag antwoordt op mijn vragen. Het proces is erg simpel en ik kan het iedereen aanraden.

  Freek
 • Zeer snelle en professionele begeleiding gehad bij mijn aanvraagtraject! Zelfs in de namiddag even tegen etenstijd werd er nog gereageerd binnen het uur en zodoende alles ruim op tijd binnen, zeker aan te bevelen!

  Christiaan
 • Wij hebben een bijzonder goede ervaring met executiononlyhypotheek. Altijd een enorm snelle reactie op vragen per mail, telefonisch goed bereikbaar en de aangeleverde stukken zijn dan ook in 1 keer door de bank geaccepteerd.

  Ronald Stout
 • Executiononlyhypotheek.com heeft een 20-jarige hypothecairelening voor mij geregeld met een super scherpe rente. Mark de Kort van Executiononlyhypotheek.com heeft dit efficiënt aangepakt en dat ook nog eens tegen een scherpe vaste prijs. Dit ondanks het extra werk doordat de geldverstrekker (telkens) weer om nieuwe informatie vroeg. Executiononlyhypotheek.com is dan ook voor iemand die zelf verstand heeft van hypotheken, zeker een aanrader!

  Remco Esendam
 • Met volle tevredenheid gebruikt gemaakt van www.executiononlyhypotheek.com. Als je financiële kennis voldoende is door middel van de test, kun je de hypotheek gaan samenstellen. Dan volgt de afhandeling. Onze afhandeling is gedaan door Mark de Kort. Mark is zeer professioneel en hulpvaardig, heeft de juiste kennis paraat en is ook zeer snel in reageren. Een TOP afhandeling!

  Kris
 • Na een zoektocht op internet voor execution only zijn we in contact gekomen met Mark van Tripolair. Na het doornemen van de aanvraag hebben we een overzicht ontvangen met de mogelijke hypotheekaanbieders. Onze situatie was complex en dit hebben we van tevoren ook gemeld.Ondanks dat we huiverig waren voor de uitkomst zag Mark toch een opening en heeft dit voorafgaand aan de aanvraag ook kenbaar gemaakt bij de bank. Wat volgde was een lang traject waarbij er helaas veel vertraging was en fouten gemaakt zijn bij de bank. Dit zorgde voor tijdsdruk maar ondanks het lage tarief heeft Mark zelfs tijdens zijn vakantie voor ons gestreden met uiteindelijk een positieve uitkomst. Kortom: Ik kan Mark echt iedereen aanraden!

  Leon Besselink