Hypotheek aanvragen

Hoe werkt het?

Direct je hypotheek aanvragen voor iedereen die al precies weet wat hij wil.
De aanvraag is heel eenvoudig, en het kost je maar een paar minuten van je tijd!

De hypotheek aanvraag is execution only: Je krijgt hierbij geen advies. Wil je dat wij kijken welke hypotheek het beste past bij jou financiële situatie? Kies dan voor hypotheekadvies.

Heb je zelf voldoende kennis van hypotheken, je financiële situatie en risicobereidheid? Vul dan het aanvraagformulier in.

Hypotheek afsluiten

 

Formulier invullen

Vul het formulier in en doorloop alle stappen om je execution only hypotheek aan te vragen. Geef je persoonlijke en financiële informatie op en stel je eigen hypotheek samen.

Let op! Na het invullen van het formulier volgt er een execution only toets, die jouw kennis, ervaring en risicobereidheid toetst. Deze toets moet je met goed gevolg afleggen om je hypotheek aanvraag af te kunnen ronden.

Execution only hypotheek

Start direct met het invullen van het formulier voor het aanvragen van je execution only hypotheek. Je krijgt direct zonder verdere verplichtingen inzicht in je mogelijkheden.

Voor de volledige aanvraag voor starters wordt na finaal akkoord € 695,- in rekening gebracht.
Wordt de aanvraag door de bank afgewezen, dan betaal je niets.

Je ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende begroting met maandlastenoverzicht. Hierin worden alle aanbieders vergeleken. Voor doorstromers, oversluiters en ondernemers, of bij annuleren tijdens het traject, kan er een toeslag in rekening worden gebracht. Klik hier voor de kosten.