Hypotheek aanvragen

Hoe werkt het?

Direct je hypotheek aanvragen voor iedereen die al precies weet wat hij wil.
De aanvraag is heel eenvoudig, en het kost je maar een paar minuten van je tijd!

De hypotheek aanvraag is execution only: Je krijgt hierbij geen advies. Wil je dat wij kijken welke hypotheek het beste past bij jou financiële situatie? Kies dan voor hypotheekadvies.

Heb je zelf voldoende kennis van hypotheken, je financiële situatie en risicobereidheid? Vul dan het aanvraagformulier in.

Hypotheek afsluiten

 

Formulier invullen

Vul het formulier in en doorloop alle stappen om je execution only hypotheek aan te vragen. Geef je persoonlijke en financiële informatie op en stel je eigen hypotheek samen.

Let op! Na het invullen van het formulier volgt er een execution only toets, die jouw kennis, ervaring en risicobereidheid toetst. Deze toets moet je met goed gevolg afleggen om je hypotheek aanvraag af te kunnen ronden.

Execution only hypotheek

Start direct met het invullen van het formulier voor het aanvragen van je execution only hypotheek. Je krijgt direct zonder verdere verplichtingen inzicht in je mogelijkheden.

Voor de volledige aanvraag voor starters wordt na finaal akkoord € 595,- in rekening gebracht.
Wordt de aanvraag door de bank afgewezen, dan betaal je niets.

Je ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende begroting met maandlastenoverzicht. Hierin worden alle aanbieders vergeleken. Voor doorstromers, oversluiters en ondernemers, of bij annuleren tijdens het traject, kan er een toeslag in rekening worden gebracht. Klik hier voor de kosten.

Klantbeoordelingen

 • Ik kan iedereen aanraden om de hypotheek zoveel mogelijk zelf te regelen. Dit kan prima via Executiononlyhypotheek.com (van professioneel adviesbureau Tripolair) en bespaart enorm veel geld. Met speciale dank aan Mark voor de prettige communicatie en goede service!

  E. Manuels
 • Een hele stap om over te stappen van een bank naar afsluiten via het internet. Zeer snel en goed geholpen tegen een scherp tarief. Met veel dingen werd ook meegedacht en tijdig en juist op geacteerd! Kon zowel telefonisch al via de mail vragen stellen en alles werd snel opgepakt. Binnen 10 dagen was de financiering rond.

  B
 • Goede service, alles snel geregeld. Duidelijk overzicht gekregen met mogelijke hypotheken. Voor vragen en opmerkingen zijn ze goed te bereiken. Voor mij naar tevredenheid afgesloten.

  Hylke van Avendonk
 • Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Na aanlevering van de stukken ontvingen wij in korte tijd een aantrekkelijk aanbod dat al snel tot een online hypotheek op maat leidde.

  Sjanie Verburg
 • Mark heeft mij prima begeleid. Ik kreeg binnen een dag antwoordt op mijn vragen. Het proces is erg simpel en ik kan het iedereen aanraden.

  Freek
 • Zeer snelle en professionele begeleiding gehad bij mijn aanvraagtraject! Zelfs in de namiddag even tegen etenstijd werd er nog gereageerd binnen het uur en zodoende alles ruim op tijd binnen, zeker aan te bevelen!

  Christiaan
 • Wij hebben een bijzonder goede ervaring met executiononlyhypotheek. Altijd een enorm snelle reactie op vragen per mail, telefonisch goed bereikbaar en de aangeleverde stukken zijn dan ook in 1 keer door de bank geaccepteerd.

  Ronald Stout
 • Executiononlyhypotheek.com heeft een 20-jarige hypothecairelening voor mij geregeld met een super scherpe rente. Mark de Kort van Executiononlyhypotheek.com heeft dit efficiënt aangepakt en dat ook nog eens tegen een scherpe vaste prijs. Dit ondanks het extra werk doordat de geldverstrekker (telkens) weer om nieuwe informatie vroeg. Executiononlyhypotheek.com is dan ook voor iemand die zelf verstand heeft van hypotheken, zeker een aanrader!

  Remco Esendam
 • Met volle tevredenheid gebruikt gemaakt van www.executiononlyhypotheek.com. Als je financiële kennis voldoende is door middel van de test, kun je de hypotheek gaan samenstellen. Dan volgt de afhandeling. Onze afhandeling is gedaan door Mark de Kort. Mark is zeer professioneel en hulpvaardig, heeft de juiste kennis paraat en is ook zeer snel in reageren. Een TOP afhandeling!

  Kris
 • Na een zoektocht op internet voor execution only zijn we in contact gekomen met Mark van Tripolair. Na het doornemen van de aanvraag hebben we een overzicht ontvangen met de mogelijke hypotheekaanbieders. Onze situatie was complex en dit hebben we van tevoren ook gemeld.Ondanks dat we huiverig waren voor de uitkomst zag Mark toch een opening en heeft dit voorafgaand aan de aanvraag ook kenbaar gemaakt bij de bank. Wat volgde was een lang traject waarbij er helaas veel vertraging was en fouten gemaakt zijn bij de bank. Dit zorgde voor tijdsdruk maar ondanks het lage tarief heeft Mark zelfs tijdens zijn vakantie voor ons gestreden met uiteindelijk een positieve uitkomst. Kortom: Ik kan Mark echt iedereen aanraden!

  Leon Besselink