Reviews Execution Only Hypotheek

Lees hieronder alle reviews en beoordelingen van onze klanten nadat ze een hypotheek via ons hebben afgesloten.

Klantbeoordelingen

 • Ik kan iedereen aanraden om de hypotheek zoveel mogelijk zelf te regelen. Dit kan prima via Executiononlyhypotheek.com (van professioneel adviesbureau Tripolair) en bespaart enorm veel geld. Met speciale dank aan Mark voor de prettige communicatie en goede service!

  E. Manuels
 • Een hele stap om over te stappen van een bank naar afsluiten via het internet. Zeer snel en goed geholpen tegen een scherp tarief. Met veel dingen werd ook meegedacht en tijdig en juist op geacteerd! Kon zowel telefonisch al via de mail vragen stellen en alles werd snel opgepakt. Binnen 10 dagen was de financiering rond.

  B
 • Goede service, alles snel geregeld. Duidelijk overzicht gekregen met mogelijke hypotheken. Voor vragen en opmerkingen zijn ze goed te bereiken. Voor mij naar tevredenheid afgesloten.

  Hylke van Avendonk
 • Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Na aanlevering van de stukken ontvingen wij in korte tijd een aantrekkelijk aanbod dat al snel tot een online hypotheek op maat leidde.

  Sjanie Verburg
 • Mark heeft mij prima begeleid. Ik kreeg binnen een dag antwoordt op mijn vragen. Het proces is erg simpel en ik kan het iedereen aanraden.

  Freek
 • Zeer snelle en professionele begeleiding gehad bij mijn aanvraagtraject! Zelfs in de namiddag even tegen etenstijd werd er nog gereageerd binnen het uur en zodoende alles ruim op tijd binnen, zeker aan te bevelen!

  Christiaan
 • Wij hebben een bijzonder goede ervaring met executiononlyhypotheek. Altijd een enorm snelle reactie op vragen per mail, telefonisch goed bereikbaar en de aangeleverde stukken zijn dan ook in 1 keer door de bank geaccepteerd.

  Ronald Stout
 • Executiononlyhypotheek.com heeft een 20-jarige hypothecairelening voor mij geregeld met een super scherpe rente. Mark de Kort van Executiononlyhypotheek.com heeft dit efficiënt aangepakt en dat ook nog eens tegen een scherpe vaste prijs. Dit ondanks het extra werk doordat de geldverstrekker (telkens) weer om nieuwe informatie vroeg. Executiononlyhypotheek.com is dan ook voor iemand die zelf verstand heeft van hypotheken, zeker een aanrader!

  Remco Esendam
 • Met volle tevredenheid gebruikt gemaakt van www.executiononlyhypotheek.com. Als je financiële kennis voldoende is door middel van de test, kun je de hypotheek gaan samenstellen. Dan volgt de afhandeling. Onze afhandeling is gedaan door Mark de Kort. Mark is zeer professioneel en hulpvaardig, heeft de juiste kennis paraat en is ook zeer snel in reageren. Een TOP afhandeling!

  Kris
 • Na een zoektocht op internet voor execution only zijn we in contact gekomen met Mark van Tripolair. Na het doornemen van de aanvraag hebben we een overzicht ontvangen met de mogelijke hypotheekaanbieders. Onze situatie was complex en dit hebben we van tevoren ook gemeld.Ondanks dat we huiverig waren voor de uitkomst zag Mark toch een opening en heeft dit voorafgaand aan de aanvraag ook kenbaar gemaakt bij de bank. Wat volgde was een lang traject waarbij er helaas veel vertraging was en fouten gemaakt zijn bij de bank. Dit zorgde voor tijdsdruk maar ondanks het lage tarief heeft Mark zelfs tijdens zijn vakantie voor ons gestreden met uiteindelijk een positieve uitkomst. Kortom: Ik kan Mark echt iedereen aanraden!

  Leon Besselink
 • Snelle en accurate afhandeling. Prettige wijze van communicatie. Geen verrassingen. Zondermeer positief!

  Pim Koldenhof
 • Een snelle en correcte afhandeling van het hypotheek aanvraagtraject. Komen afspraken na! Zijn goed bereikbaar bij vragen of voor overleg. Aandachtspunt: tarief van € 595,- voor bemiddeling is een instaptarief en geldt slechts voor bepaalde aanvragers!

  JA Hessing
 • Snelle reactietijd (mail én telefonisch)en goed meegedacht (voorzover toegestaan bij execution only). Goedkoper dan de meeste andere aanbieders.

  chris karsten
 • Vorige maand een aanvraag gedaan voor een tweede hypotheek voor de verbouwing van onze boerderij. Dankzij het snelle handelen van de administratieve afdeling kwam het geld op tijd vrij om onze aannemer te betalen. Heel fijn !! We zijn zeer tevreden.

  Mia Rusteveld
 • Vanaf het begin van de aanvraag tot aan bij de notaris heb ik de bemiddeling als zeer positief ervaren. Alles is strak en zeer snel geregeld. Ook het telefonisch contact verliep altijd keurig en soepel. Zeker een aanrader!

  Jan Hogeweg
 • Hypotheekaanvraag werd snel in behandeling genomen. Het betrof een hypotheek voor 2 zzp'ers. Er diende in dat geval veel (jaar) stukken ingezonden te worden en met zo'n aanvraag is een hoop werk te verzetten. Wij zijn geholpen door Mark de Kort die duidelijk was en steeds alert reageerde. Alles liep via de mail. Onze eerste aanvraag werd afgewezen bij een bank en Mark schakelde over naar een andere bank. Daar had men net iets andere regels m.b.t. de acceptatie. De hypotheek is rond gekomen en we bedanken Mark voor zijn behulpzaamheid.

  Hans van Laar
 • Goed geholpen, deskundig en snelle afhandeling van de hypotheekaanvraag. TOP !!!!!

  Rene
 • Zeer professioneel geholpen, goede bereikbaarheid bij vragen en tot het passeren aan toe prima geregeld. Mark de Kort heeft goede kennis van zaken, schakelt goed tussen de verschillende partijen, neemt de tijd en is een plezierige gesprekspartner. Zou hem zeker aanraden in mijn netwerk. Meer dan verdiend 5sterren !

  Eric Abendroth
 • Hierbij wil ik mijn ervaringen met executiononlyhypotheek.com delen: Ik ben erg blij met de mogelijkheid van execution only voor zelfstandigen. Het vraagt als zelfstandige om stressbestendigheid, alertheid, doorzettingsvermogen en geduld, maar uiteindelijk geeft het veel voldoening, overzicht en scheelt het een hoop duiten in de beurs. ;-) De medewerker van executiononlyhypotheek.com heeft mij in dit proces een goede dienst bewezen. Altijd correct, geduldig en ik hoefde nooit lang te wachten op antwoorden op al mijn vragen. Een compliment wil ik vooral ook nog geven aan de administratieve medewerkster van executiononlyhypotheek.com. Ook zij heeft mij in dit proces goed geholpen. Hartelijke dank,

  John Houben
 • Vroeger ben ik zelf hypotheekadviseur geweest. Betalen voor advies is voor mij dus zonde van het geld. Eerst op internet uitgezocht wat de beste en goedkoopste vorm was voor onze situatie, daarna bij executiononlyhypotheek.com aangevraagd en binnen no-time bij de notaris! Aan iedereen aan te raden die verstand heeft van zijn eigen financiële zaken!

  Mireille Verhoeff
 • Als ondernemer is het altijd lastig om een goede en goedkope hypotheek af te sluiten. Omdat wij slechts wilden oversluiten, was een execution only hypotheek voor ons de ideale oplossing. Keurig en snel afgehandeld.

  Fam. van Bredenoord
 • Zéér snel en fijn geholpen!!

  B. van Dam
 • 2e hypotheek hier zo geregeld.

  A. Bagci
 • Indien je veel geld wilt besparen op provisies kun je beter een hypotheek zonder advies nemen. Dat bespaart echt heel veel geld. Je moet wel voldoende kennis hebben, anders kom je niet door de toets heen. Er werd ook nog telefonisch contact opgenomen om alles nog eens goed door te spreken. Prima geregeld!

  Jolanda van Driel
 • Offerte aangevraagd bij een tussenpersoon, hier geupload en 3 x zo goedkoop uit! Snel en vakkundig afgehandeld.

  R. van der Heijden
 • De prijzen die sommige adviseurs rekenen voor hypotheekadvies rijzen tegenwoordig de pan uit. Ik heb zelf genoeg kennis van financiële producten en dus geen behoefte aan advies. Ik wil dus ook niet betalen voor advies dat ik niet nodig heb. Ik had nog maar een kleine hypotheek op mijn woning waarvan de waarde 2 x zo hoog is! De oversluiting via executiononlyhypotheek.com was zo geregeld èn tegen een minimaal tarief!

  Ellen Venema
 • Prima en vlot afgewikkeld!

  S de B
 • Een hypotheek aanvragen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Tegenwoordig kun je alles online aanvragen, waarom dus geen hypotheek? Een uitstekend initiatief!

  Willem Boonen
 • Ik raad iedereen die voldoende kennis van zaken heeft een execution only hypotheek aan te vragen. Scheelt een hoop gedoe en een hoop geld. Mijn hypotheekaanvraag lag binnen een maand bij de notaris. Ik ben zeer tevreden.

  Eduard